onsdag 23 september 2009

Augusti - inga bilder jag lovar

Augusti gick fort förbi..ändå hände det fantastiskt mycket roligt - kanske därför den gick fortare.
Började månaden med roadtrip till Göteborg och såg en helt underbar konsert med U2! Har aldrig varit på en sådan stor konsert förut och det var verkligen mäktigt.

Härligt att bo i kollo ett helt gäng en stund också och få chansen att träffa Sara lite och dessutom möta upp hela grabbgänget varje kväll ute på stan.

Tillbaka i Sundsvall hade Odelia kommit!! Försökte träffa henne så mycket det bara gick under luncher, eftermiddagar, kvällar och helger och passa på medan hon var hemma :)

Hoppade in för Kalles jobbs lag i Drakbåtsfestivalen där det gick bättre för oss än vi trott och hoppats..vi tyckte det räckte med 2st kval-heat och sen kunde vi åka hem och sola på gräsmattan men nej nej, vi gick vidare till kvartsfinal.. :) Roligt var det iallafall och tävlingsinstinkten kom varje race och vi paddlade för glatta livet..och blöta blev vi.

I övrigt under månaden så har det varit massa mysiga besök och middagar i vårat uterum. Tycker om när ni kommer och hänger med oss och tittar på havet, solnedgången och snackar skit :) Vi har passat på att bada på helgerna och njutit av kvällsolen på vardagarna. Vi har passat på att åka massa båt, tagit lite kvällsturer längs sundet eller vin-picknick till Gistaholmarna. Vi har varit ute och dansat och träffat gamla vänner över en öl och även varit på en jätterolig Kräftskiva!
Vi har sågat ner den ruttna björken och passade på att ta ner lite fler träd så vi får bättre utsikt in mot stan och havet. Varit med om värsta regnskuren på länge när vi envisades om att sitta utomhus hos Kalles föräldrar då morbror Rolf var på besök :) Varit på massa födelsekalas och även haft ett eget kalas. Fått uppleva lysafton från nära håll för första gången.
Tyvärr var augusti även månaden då en av världens bästa kollega slutade på mitt jobb :( Johan packade väskan och flyttade tillbaka till Malmö med Hanna. Det enda positiva med det är att vi äntligen tog oss tiden och åt den berömda pizza buffén på Terrassen/Casinot och mjukglassbuffén på Biteline:) Och det är tur att ni inte är längre bort än ett besök!

Jag vet att jag lovade men kan inte låta bli att lägga upp bara några bilder från när Odelia var här och så bara några få från lysafton och kanske några från båtturen och så ... nä, jag vet..jag har problem med det här. Vill så gärna dela med mig av alla bilder men vet att det är helt omöjligt och är det någon som faktiskt är intresserad så hör den nog av sig om den vill kika på bilder. Jamen, några bilder iallafall :)

Odelie på vår tomt för första gången!

Albin fick sin present av sina 3 tanter

Kvällsdopp i Guplesjön. Riktig nostalgi från tonårstiden :)
Spelkväll hos Hanna med världens bästa tjejer. Längesedan jag skrattade så mycket :)
Jag och Hanna visar upp nyaste modet
Laddar för paddling på Drakbåtsfestivalen
Odelia - vår hängivne supporter under dagen är omringad av grabbar
Lunch och skitsnack
Dags för tjejfest! Singstar med inlevelse :)
Tjejmaffian samlad igen!

Efter utgången tog vi bussen hem..och somnade..:)Mötte Barbro på stranden :)
Bra att Odelia kommer hem ibland så vi kan passa på att hälsa på våra vänner :)
Pizzabuffén bjöd på färsk ruccola och hur mycket parmesanost man ville ha
Passade på att hänga med old friends :)
Sista kvällen innan Odelia åkte tillbaka
Jag och Kalle på upptäcktsfärd
Hur är det med balansen?
..eh..sådär..
"have a pic-nic"
Fick värma oss i filten framför brasan
Mörknade på när det var dags att åka hem
Försökte knäppa på Alnöbron i mörkret med mobilkameran
Lysafton 29:e augusti.
För er som inte vet vad det är så tänder man massa ljus och lampor längst vattnet för att fira av sommaren. Det är nog fint att åka båtvägen och titta men det var väldigt blåsigt i år. Vi tände några machaller vid bryggan
Syns inte så väl kanske men lite lyktor i trädet och machaller längs stranden

Tände massa ljus i uterummet
Staden glittrade fint
Bilden av huset som är nya bakgrundsbild är även från lysafton

1 kommentar:

Sara sa...

Jag tycker det är superkul när du lägger upp bilder! Det enda som är tråkigt är att se hur mycket roligt jag missar när jag är så långt borta...

Längtar efter tjejhelgen!

Puss och kram