lördag 14 mars 2009

Stockholmshelg och 30-årspartaj!

Sista helgen i februari.
Marie åkte ner till Stockholm för att hälsa på syster och se på Bounce samt på tjejweekend hos Sara. Kalle gratulerade Johan som fyllde 30-år på After-Ski tema.Syster Lotta ser viktig ut på hennes fina kontor :)Middag på Bolero innan vi drog iväg Bounce nya show Caution! var så jävla bra!Marie visar upp lite danssteg från showen..att dom inte rekryterade henne är konstigtShowen avslutade med skumparty! TjohoDagen efter mötte Marie upp Jossan för ett träningspass en Lunch som höll i sig några timmar med surr och surr och återigen surr. Blev tvungen att köpa fika för vi blev hungriga igen av allt pratande :)Kändes nästan som vår i stockholmRosabeklädda tjejerna i tonårsfeeling. Jossan tonade håret på MäryMarie mötte upp Sara och Malin för AfterWork och god mat och tjejsnackMalin fick en Bellini :)Milla och Tillan joinade oss på lördagen för Brunch och återigen Tjejsnack.
Sen blev det dags att börja fixa sig i ordning för partajet!
Sara fixade väldigt goda plockmat. Egengjord Pesto låter väl inte fy skam?
Mums :) Bra gjort SäraFlär!
Vackra Värdinnan Sara visar hur man ska använda sina tillgångar på bästa sätt"Samtidigt" på Alnö. Kalle förbereder sin outfit för lördagens After-Ski partaj!


Värden och födelsebarnet Johan (Grattis igen förresten, du gamle 30-årige man;)) - hade anordnat en bra Tema fest. Bland annat en VIP-lounge för det lag som vann tipsslingan.Födelsebarnet Johan shakar i sin Längdsskids-dress från 70-talet tillsammans med bror sin in på småtimmarna!

1 kommentar:

Sara sa...

Nice pictures! Med undantag för en på mig då, ehh, du kan säkert gissa vilken... Vad är det med oss och bröst egentligen?