lördag 28 mars 2009

PartyWeekend - Schlager- och Greenparty! 20-21 mars

Det som alltid brukar inträffa med att det händer roliga saker på olika ställen och lite svårt är det ju att dela på sig.
Denna helg i mars fick jag ändå idén om en Partyvan. Få med mig lite folk ner till stockholm för att gå på fest på fredagen och ta med sig lite fler folk och åka upp igen till vår fest på lördagen.

Det gick sådär med den idén..hehe..till att börja med äger jag tyvärr ingen van eller liknande. Men jag slog slag i saken iallafall och åkte ner till underbara combosarna (ja det heter så när kompisar bor med varandra..inte sambo alltså) Jossan, Josse och Saras Inflyttningsfest/Födelsedagsfest på fredagen och laddade sedan om för vår husfest på lördagen. Fick med mig Sara och Syrran i min lilla Partybil upp iallafall.

Schlagerpartaj i stockholm först alltså.. :)Presenter till de nya combosarna och födelsedagsbarnen!Har man inte någon öppnare måste man vara kreativVärdinnorna håller i SchlagertävlingenVi i Lag Carola tog oss ändå en bit tack vare lite dance-battle, hehe.Någon sliskig, rosa vodka tjejerna fick i inflyttningspresent....smakar fantastiskt! vad man förstår på Chris uttryck :)Dags för födelsekaka! Mums..tur att det blev kvar lite till frukost till mig :)Och så var dansen igång...Shake it!I ren schlageranda kom schlagerstjärnan Marie Lindberg förbi och gästspelade.Trötta mitt i natten av allt dansande.
Tack för en härlig fest och sovrum, tjejer!

På lördagen var det dags för vår husfest - Greenparty!
Vi fick påtryckningar om att det var dags för husfest och vi är ju inte sena att haka på.
På tisdagen 17:e mars var det S:t Patricks Day och på Fredagen 20:e mars var det Vårdagsjämningen. Vad bättre sätt att fira in våren och Irish med en riktig Grön fest?
Min kära roadtripkamrat skålarLagindelning såklart (ni känner ju mig) :)Bröderna Tuborg! Millas lag hittade många vårtecken i huset
irländska leprechaun fanns lite överallt ;)Första racetAlla medel tillåtna :)Sista irländska kramkalaset
Det vinnande laget!Och så vinsten..:)Dags att ta del av knytkalaset!Vissa dansade av maten liteTillans fantastiskt goda mintkaka som var oerhört kladdig och god!Några spelade hoppetossa (det var inte igår)Grönt nagellack!Jepps - badkarsposering :)Hanna tog det seriöst - gröna linserDanne kom på besök en svängDags för badtunnan - då dök en pingvin upp! :) Viktigt att Kalle har förberett öl-plats..
..samt guidning till diverse viktiga saker
Vad vore en äkta irländsk vårfest utan en badtunna?

Peace out!

Inga kommentarer: