måndag 3 augusti 2009

Inte mycket till HUS blogg

Insåg precis att om man googlar orden hus och blogg får man upp ca. 4 miljoner träffar där alla bloggarna verkligen verkar innehålla saker om hus.
Insåg då även att det inte riktigt handlat om det på senaste tiden i vår lilla blogg-site.

Jag hoppas att det inte är någon stackare som läser den här bloggen pga att den googlat fram orden hus och blogg i förhoppningen att få lite hustips eller inredningstips eller några tips överhuvudtaget.

Då har du tyvärr kommit fel! Till och börja med kan man nog inte kalla någon av oss för några fixers och sen är jag för dålig på att uppdatera bloggen och så fortsätter det. Listan går att göra lång ang. varför detta inte är någon Husblogg. Mer Vardagsblogg kanske.

Jag har istället blivit besatt på idén att ladda upp bilder av allt som händer runt omkring oss och var vi än går att det tagit för lång tid och därför ligger helt stiltje med uppdateringarna av inlägg.

För övrigt är det lite torka även på husfixandet - stora planer gjordes innan semestern (vi kan kalla det en lista) på allt vi skulle måla, köpa, plantera, snickra och rensa osv osv Men för stora planer gör att man till slut helt tappar lusten till att göra något alls.

Vi tycker ju dessutom om när det händer saker och är sällan stillasittande eller hemma, och då vi är hemma är vi det sällan ensamma - och det tycker vi är roligt. Att umgås är fantastiskt!

Men det är klart att våra husfixplaner då blir lite lidande.

Man kan kanske inte både ha roligt och tro att man ska hinna med nyttiga saker...Jaja, det kommer ju en höst...

2 kommentarer:

Annsofie sa...

Hej Marie! Hittade denna blogg via din facebooksida! :) Men gud va skoj... hus och förlovning... man får väl ta och gratta! :) När kommer bäsisen då? ;P Själv så blir vår lilla Vilda 3 månadet nu den 27 aug... tiden går fort! :) Kan väl ta och ses nån gång framöver och surra gamla minnen! :P Ha det så toppen! *kram* // AnnsofieC

Annsofie sa...

Hmm... jo det har jag för mig att du gjorde... tror ja! :) Såg du att Erik Haga också fått barn? :)

Ja det är verkligen jättehärligt med en liten familj... och nu är även vi sugen på att köpa oss ett hus... Men har lite havlsvårt nu när man är föräldraledig att få pengarna att räcka till så för tillfället får vi lägga husplanerna på hyllan! Sen vill vi helst bo kvar här i Granlo för vi trivs verkligen men här är ju villorna snordyra! :(

Jo på midsommar firade vi 4:a årig förlovningsdag... Tyvärr så är Henke inte så intresserad av sånt som har med bröllop att göra så man får väl se... Vi var på bröllop i helgen & det var sååå fint så förhoppningsvis har han fått en liten tankeställare! :)

Ja det tycker jag verkligen att vi ska göra... Kanske även kan få komma förbi hemma hos er nått och se hur ni bor? :) Vilda & jag har juh bara sååå tråkigt nu på dagarna då Henke jobbat!

Nä nu blire lite tv innan det är dags för sängen...

Ha det så toppen och så hoppas jag vi ses snart! :)

*kram*

Ps. Har du samma mobilnummer som förut? Använder du msn?