tisdag 25 november 2008

Nu går flyttlasset..

..ja eller i Söndags iallafall!

Vi rensade ur lägenheten på möbler och stora ting och tog en bauta-stor (är det ens ett ord?) hyrbil och så slängde vi över grejerna till huset.

Sedan dess har det varit en evig upp-packning av kartonger och försöka hitta vettiga ställen att ställa allt på. Vi har gömt undan ganska många kartonger i Kalles walking closet tills vi får klart alla grejer.

Kalles föräldrar trotsade sin förkylning och kom och hjälpte oss! Tack så mycket =)

Hoppas det funkar nu med bilderna nedan..då vi inte har internet än i huset så sitter jag(Marie) på lunchen på jobbet nu och kämpar och det ser inte riktigt ut som det brukar göra.


Lägenheten töms..och har aldrig sett mindre ut. Konstigt att det kan se mindre ut när det är mindre saker där

Kerstin lastar in högtalare i den stora bilen

Släpet är ju gigantiskt! Lika stor som våran lägenhet kanske?

Härligt med mycket skit i hallen. Ser nu att det mesta är mitt (Marie) och mina skor i mängder..allt som det ska vara alltså..hehe

Fullt med bråte i hallen och tittar ni noga (eller zoomar) kan ni se Kalle kika upp bakom soffan

Det tar en stund innan vi vet hur vi vill ha allting..inser att vi vill köpa allt nytt. Nya soffan kommer om någon vecka iallfall! Längtar..

Kalle skruvar fast listerna/socklarna med blandat resultat

Känns skönt att vara på plats nu iallafall även om inte alla saker osv är på plats än. Har sovit 3 nätter i huset nu och det har känts bra om än lite mysko. Känns som om vi är på besök någonstans och inte att det är vårat liksom..

1 kommentar:

Sara sa...

Stort grattis till inflyttningen! Har fortfarande svårt att fatta att ni verkligen är husägare... Visst är det min luleåtapet jag skymtar på bilderna? Ni har mycket bra smak isf :) Kram Sara